Başkan Ergün Dünya 3’cüsü Mert Şişmanlar’ı Ağırladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
25.10.2018 13:52

Gençler Dünya Judo Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele ederek dünya üçüncüsü olan ve bronz madalya kazanarak gururumuz olan Mert Şişmanlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Dünya 3. olarak büyük bir başarıya imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Mert Şişmanlar’ı tebrik eden Başkan Ergün, şampiyon sporcuyu altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirerek, “  Emeklerine teşekkür ediyorum. Başarıların hep böyle daim olsun. Yüreğinle, gücünle, azminle bu başarılarını devam ettir. Başarıların hep böyle daim olsun” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bahama Adaları’nda düzenlenen Gençler Dünya Judo Şampiyonası’nda 90 kg’da milli takım adına mücadele ederek, dünya üçüncüsü olan Mert Şişmanlar’ı makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç ve antrenör İsmail Canıtez de yer aldı.
Başkan Ergün, “ Başarıların Hep Böyle Daim Olsun” 
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tarih yazan başarılı judocusu Mert Şişmanlar ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cengiz Ergün, “Öncelikle tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum, yüzümüzü güldürdün. Allah razı olsun, bu başarılara katkıda bulunan hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Bu güzel başarılara bizleri alıştırdın. İnşallah bu başarıların daim olur. Bu güzel başarılarınla Manisa’yı, bizleri, Manisa Büyükşehir Belediyesini en iyi şekilde temsil ediyorsun. Bizlere gurur veriyorsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Tabi ki hocalarımızın, yöneticilerimizin hepsinin bu başarılarda emekleri ve katkıları var. Sen yüreğinle, gücünle kuvvetinle, azminle bu başarılarını daim ettir. Bizi daha da mutlu et. Daha önceden almış olduğun başarılarına bir yenisini daha ekledin, dünya üçüncüsü oldun. Çalışınca her şey oluyor. Bundan sonrada çok çalışmaya devam et. Başarıların daim olsun” diye konuştu. 2-4 Kasım tarihlerinde Macaristan’da yapılacak olan 23 yaş altı Avrupa Judo Şampiyonası’nda genç sporcuya başarılar dileyen Başkan Ergün, genç judocuya altın hediye etti ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.  Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ziyaret son buldu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.