Türk Yerel Hizmet Sen’den Başkan Ergün’e Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
05.11.2018 14:41

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Algın ve Türk Yerel Hizmet Sen Manisa Şubesini makamında ağırladı.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Algın, Türk Yerel Hizmet Sen Manisa Şube Başkanı Cem Özleyen ve yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’e kendilerini makamında konuk ettiği için teşekkür eden Algın, “Bu yoğun çalışma temposu içerisinde bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Verdiğiniz desteklerle Manisa’mızı Ankara’da temsil ediyoruz. Sendika yönetimimiz olarak yanınızdayız, olmaya da devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Birliktelik Mesajı Verildi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyemizin içinden gelip, Manisa’yı Ankara’da temsil ettiğiniz için ben teşekkür ediyorum. Yönetici arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar hep beraberdik, bundan sonra da inşallah bu beraberlik daimi olsun. Geldiğiniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu. Ziyaret sonunda Türk Yerel Hizmet Sen temsilcileri Başkan Ergün’e çini işlemeli vazo hediye etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.