Vali Güvençer Onuruna Veda Yemeği - Haberler - Cengiz ERGÜN
09.11.2018 11:47

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in onuruna veda yemeği düzenlendi. Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe eşi Şeyda Ergün ile birlikte katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’ya verdiği hizmetler için Vali Mustafa Hakan Güvençer’e teşekkür etti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandı. Güvençer, Manisa’dan ayrılmadan önce onuruna veda yemeği düzenlendi. Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün’ün yanı sıra, Manisa Milletvekilleri, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, kurum müdürleri, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Düzenlenen veda yemeğinde kurum müdürleri adına İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, ilçe kaymakamları adına  Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve ilçe belediye başkanları adına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Milletvekilleri adına da Özgür Özel söz alarak günün anlamına ilişkin duygularını paylaştı. 
Başkan Ergün, duygularını paylaştı
Programda söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de,” Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları. Sıkıntıların, sevinçlerin, üzüntülerin yaşandığı makamlar. Ama en büyük hizmette halka yapılan hizmet. İşte bu noktada 28 ayı sayın valimle geride bıraktık. Bu sürede böylesine gönülden, İstanbul beyefendisi, sevgiyle hareket eden bir valiyle çalıştık. Her ayrılık bir hüzün. Ama yeni de bir yaşam sayfası. Sayın valimin bundan sonraki yaşamında ailesiyle daha güzel günleri yasayacağına inanıyorum.  Kendisine huzurlu bir ömür diliyorum. Kusurumuz olduysa af ola. Ben sizleri dost olarak kabul ettiğim için ifade etmek istiyorum. Manisa sizleri unutmayacaktır. Manisa’mıza vermiş olduğunuz hizmetler için Manisalılar adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.
Vali Güvençer’den veda konuşması
Düzenlenen programda son olarak Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer söz aldı.  Konuşmasında duygu dolu anlar da yaşayan Güvençer,” Manisalı hemşerilerimize şükranımı sunuyor, haklarını helal etmelerini ve dualarında unutmamalarını istirham ediyorum” ifadelerinde bulundu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.