Ulu Önder Atatürk, Saygıyla Anıldı - Haberler - Cengiz ERGÜN
10.11.2018 15:02

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 80’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da düzenlenen törenle sevgi, saygı ve özlemle anıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80’inci yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan törenle sevgi, saygı ve özlemle anıldı. Anma töreni, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saat 9:05’te hayatın durmasının ardından tören saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile devam etti. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla bayraklar yarıya indirildi. Törene Manisa Vali Vekili Ünal Çakıcı, Manisa milletvekilleri, 1’inci Kamonda Eğitim Tugay Komutan Vekili Top. Alb. Fikret Rahmi Atalay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdür Vekili Altan Alkan, siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, daire müdürleri, emniyet amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törenler Kültür Merkezi’nde devam etti

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan anma töreni etkinlikleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Manisa Lisesi tarafından düzenlenen program ile devam etti.  Garnizon Komutanlığı personellerinden Piyade Üsteğmen Bayram Korkmaz Garnizon Komutanlığınca Hazırlanan “Atatürk’ün Kişiliği” adlı sunumunu gerçekleştirdi. Manisa Lisesi öğrencilerinin sunduğu ‘Atatürk ve Vatan Sevgisi’ isimli oratoryo sahnelendi. Program sonunda Vali Vekili Ünal Çakıcı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, programda görev alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.