Başkan Ergün ile Şadiye Nine’nin İç Isıtan Buluşması - Haberler - Cengiz ERGÜN
30.11.2018 08:43

Soma’nın Sevişler Mahallesi’nde yaşayan ve mahallesinden geçen Büyükşehir Belediye hizmet aracında Başkan Cengiz Ergün’ün fotoğrafını okşayarak Ergün’e olan hayranlığıyla gündem olan Şadiye Şahin ile Başkan Cengiz Ergün bir araya geldi. Yürekleri ısıtan ve mutluluk dolu fotoğraflar veren buluşmada Şadiye Nine’nin mutluluğu görülmeye değerdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi hizmet aracının üzerinde bulunan fotoğrafına dokunuşuyla sosyal medyada herkesin büyük beğenisini kazanan Şadiye Şahin adlı vatandaşı Soma ilçesine bağlı Sevişler Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Başkan Cengiz Ergün’ü karşısında görmesiyle birlikte sevinçle boynuna sarılan Şadiye Nine, Başkan Ergün’ü evinde görmekten duyduğu mutluluğu gizlemedi. Başkan Ergün’ü çok sevdiğini dile getiren Şadiye Şahin, “Seni çok seviyorum, Allah seni başımızdan eksik etmesin. Beni ziyarete geldiğin için çok mutluyum” diyerek duygularını ifade etti. Oldukça sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleşen ve fotoğraf karelerine de mutluluk pozları olarak yansıyan ziyaret, yürekleri ısıttı.
Şadiye Teyze Çok Mutlu Oldu
Soma ilçesinin Sevişler Mahallesi’nde ikamet eden Şadiye Şahin teyzenin elini öpüp hayır duasını alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Şadiye annemin sosyal doku ekibimizin ziyareti esnasında hizmet aracımız üstündeki fotoğrafımızı sevmesi beni çok duygulandırdı. Şadiye annemizi evinde ziyaret ettim, kendisinin ellerinden öptük, hayır dualarını aldık. Benim için en önemli şey hemşerilerimizden duyacağımız Allah razı olsun cümlesidir. Sizlerin sevgisini hizmetlerimizle kazanmak bizlere onur ve gurur yaşatıyor” dedi. Ziyaret, çay sohbeti ile devam ederken, Başkan Ergün yine Şadiye Nine’nin ellerinden öperek ve sarılarak ziyaretini noktaladı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.