Başkan Ergün, Karayağcı Mahallesi’ni Ziyaret Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
04.12.2018 19:16

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında 101 Mahalle Projesi ile alt ve üstyapısı yenilenen Karayağcı Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün, “Mahallelerimizdeki yılların sorunlarına neşter vurduk” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında köyden mahalleye dönüşen Karayağcı Mahallesi’ni de ziyaret etti. Başkan Ergün’e mahalle ziyaretinde Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Başkan Ergün’ü Muhtar Hüseyin Gazan ve mahalle sakinleri karşıladı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallede 7 buçuk kilometre altyapı işine imza atılırken, 27 bin metrekare kilit parke ve 2 bin 800 metre de bordür taşı döşeme işi gerçekleştirildi. Yapılan yatırımlar sonrasında Karayağcı Mahallesi’nin şehir merkezindeki mahallelerden farkı kalmadı. İçme suyu deposunun da bakım onarımının yapıldığı mahallede ikinci sondaj kuyusu da açıldı. Deneme pompası takılacak olan sondajdan numune alımı gerçekleştirilecek. Muhtar Gazan, mahallelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmaları için teşekkür ederek, Başkan Ergün’ün ziyareti nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Ergün, “Hizmetin Sınırı Yok”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes programı kapsamında ziyaret ettiği Karayağcı Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, “Mahallelerimizdeki yılların sorunlarına neşter vurduk. Hizmetin sınırı yok. İl genelinde 1089 mahalleye hizmet ulaştırıyoruz. Allah güç kuvvet verdiği sürece çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Altyapıdan üstyapıya, içme suyundan, ilaçlamaya, ulaşıma ve mezarlık hizmetlerine kadar birçok hizmet veriyoruz. Bu işleri yaparken de hakkaniyetli ve adaletli olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kadınları ve çocukları unutmadı
Başkan Ergün, mahalleyi ziyaretinde kadınlara fular, çocuklara da top ve kırtasiye seti hediye ederek sevindirdi. Ergün, mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı fotoğrafı çektirmesinin ardından mahalleden ayrıldı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.