Başkan Ergün, Mütevelli Mahallesi’ni Ziyaret Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
06.12.2018 17:23

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. İlçe programı kapsamında mahalleyi ziyaret eden Başkan Ergün, Mütevelli’de 5 buçuk milyon TL yatırımla hayata geçirilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Saruhanlı ile devam etti. Saruhanlı’da mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Ergün, toplantının ardından Mütevelli Mahallesi’ne konuk oldu. Mahalle ziyaretinde Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daire başkanları, meclis üyeleri, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy, Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç eşlik etti. Mahalle girişinde Başkan Ergün, mahalleli kadınlar tarafından Türk bayraklarıyla karşılandı. Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen’in çiçek takdimi sonrasında mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelindi.
Muhtardan hizmet teşekkürü
Belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinden biri olduklarını ifade eden Muhtar İçigen, mahallelerinin 57 yıllık içme suyu sıkıntısına son verecek olan çalışmada sona yaklaşıldığını belirterek Başkan Ergün’e teşekkür etti.
Daha sağlıklı içme suyu için büyük yatırım
5 buçuk milyon TL yatırım ile hayata geçirilen proje kapsamında 23 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işinde ana hat çalışmaları tamamlandı. Mahallede parsel bağlantıları ile 100 metreküplük içme suyu deposu, içme suyu arıtma tesisi ve terfi merkezi imalatları devam ediyor.  Mahallede ayrıca 500 metreküplük içme suyu deposunun da bakım onarımı yapılacak.
“Allah güç kuvvet verdikçe hizmetlerimiz sürecek”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalleye yapılan hizmetlerin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Başkan Ergün, “İlimiz genelinde içme suyu anlamındaki yatırımlarımız her zaman en önemli dolayısıyla birincil yatırımlarımız oldu. Vatandaşımıza en modern ve sağlıklı sistemleri sunmak için ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah güç kuvvet verdiği müddetçe de yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Helali hoş ve de hayırlı uğurlu olsun. Sizlerin bir ‘Allah razı olsun’ sözü bizim için her şeye değerdir” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.