Aydınlık Geleceğimizden Başkan Ergün’e Sevgi Seli - Haberler - Cengiz ERGÜN
07.12.2018 11:37

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Saruhanlı’da bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mütevelli Mahallesi ziyareti esnasında okul aile birliğinin konuğu olarak Mütevelli Güres İlkokulunu ziyaret etti. Öğrencilerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ergün, okul önündeki trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla da ilgili birimlere talimat verdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında Mütevelli Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün, okul aile birliğinin davetlisi olarak Mütevelli Güres İlk ve Ortaokulu’nun konuğu oldu. Mütevelli Güres Orta Okulu Müdürü Kerem Aysel, İlkokul Müdürü Ali Emül ve öğretmenlerle selamlaşan Başkan Ergün, okul aile birliğinin taleplerini de dinledi. 2018-2019 eğitim öğretim döneminde yenilenerek faaliyete başlayan okulun bazı eksiklikleri olduğunu dile getiren okul aile birliğinin, okul önündeki trafik yoğunluğundan dolayı yaşadıkları kuşkuyu ifade etmeleri üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi de Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na okul önüne kasis yapılması, okul geçidi levhalarının yapımı ve duba çakılması için talimat verdi.
Öğrencilerden Coşkulu ‘Büyük Başkan’ Karşılaması
Okulun bahçesinde kendisini bekleyen ve ‘Büyük Başkan Cengiz Ergün’  diye sevinçle bağıran öğrencilerle yakından ilgilenen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, öğrencilerle hatıra fotoğrafları da çektirdi. 

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.