THK’den Başkan Ergün’e Teşekkür - Haberler - Cengiz ERGÜN
12.12.2018 08:16

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kamu yararına çalışan vakıf ve derneklere yönelik gösterdiği hassasiyet, her kesimden takdir topluyor. Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu da, kuruma destek ve katkılarından dolayı Başkan Ergün’e teşekkür plaketi gönderdi. Plaket Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt ve THK Demirci Şube Müdürlüğü tarafından Başkan Ergün’e takdim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt, THK Demirci İlçe Saymanı Mustafa Barış ile birlikte, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya geldi. THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu imzasıyla kurumlarına verdiği destek ve katkılardan dolayı gönderilen teşekkür plaketini Başkan Ergün’e takdim eden Akkurt ve Saymaz, böylesi önemli bir kuruma verdiği katkılar nedeniyle teşekkürlerini sundular.
Başkan Ergün’den Teşekkür
İnce düşüncesi nedeniyle THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt ve THK Demirci İlçe Saymanı Mustafa Barış’a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan güzide kurumumuz Türk Hava Kurumu’na teşekkür ediyorum. 2009 yılından bu yana kamu yararı gözeterek çalışan tüm vakıf ve derneklere destek noktasında hassasiyetle çalışma yürütüyoruz. Bundan sonra da bu çizgimizde devam edeceğiz” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.