İmrenler’de Başkan Ergün’e Sevgi Seli - Haberler - Cengiz ERGÜN
18.12.2018 18:48

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci’nin İmrenler Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Ergün, mahallede yapılan alt ve üstyapı yatırımlarının hayırlı olmasını dileyerek, hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet eşitliğini gözettiklerinin altını çizdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci ilçesine bağlı İmrenler Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’e mahalle ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, İlçe Ocak Başkanı Samet Sönmez, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Muradiye Korkmaz, Daire Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. İmrenler Mahalle Muhtarı Saadettin Akgül ve mahalle sakinlerince büyük coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, çocuklara top dağıtarak, kadınlara da fular hediye etti.

8 kilometre altyapı, 24 bin metrekare kilit parke

MASKİ Genel Müdürlüğü, yürütmüş olduğu 101 Mahalle Projesi ile alt ve üstyapısını yenilediği İmrenler’i yeniden inşa etti. Mahallede 8 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı yapıldı. Altyapının sağlıklı hale getirilmesi sonrasında 24 bin metrekare kilit parke taş döşeme işi ile İmrenler’de üstyapı da sağlıklı bir yapıya kavuştu. MASKİ tarafından mahallede ayrıca, foseptik imalatı da gerçekleştirildi. Dere yatağında taşkın sıkıntısı olmaması için koruge boru döşemesi ile yol geçişi kontrol altına alındı.

Muhtar Akgül’den Başkan Ergün’e plaket

Mahallenin baştan aşağıya yenilendiğini söyleyen İmrenler Mahalle Muhtarı Saadettin Akgül, bir Manisalı olarak Başkan Ergün’ün mahallesine verdiği sözleri yerine getirmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade ederek plaket takdim etti.

“Her zaman doğru olanı yapmaya çalışıyoruz”

Başkan Ergün, “17 ilçedeki 1.088 mahalleye hizmet götürme çabasındayız. Büyükşehir olduktan sonra hızlı bir şekilde hareket ederek yatırımlarımızı hayata geçirdik. MASKİ bünyesinde ilk olarak 101 Mahalle Projesi, sonrasında da 154 Mahalle Projesine başladık. Kanalizasyonuyla, içme suyu hattıyla, kilit parkesiyle mahallelerimize çok güzel yatırımlar yaptık. Daha çok mahallemiz var. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece bu hizmetlerimizi diğer mahallelerimize de yaygınlaştırma çabasında olacağız. Her zaman doğru olanı yapmaya çalışıyoruz ve bana oy vermiş vermemiş konusuna girmeden adaletli bir şekilde aynı çizgide hareket ediyoruz. İmrenler mahallemizde de altyapı, üstyapı, dere geçişi, mezarlık temizliği ve meyve yetiştiriciliğinde fidan dağıtımı gibi hizmetler verdik. Helali hoş olsun” dedi.

 

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.