Köprübaşı Esnafından Meydan Teşekkürü - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.12.2018 13:53

“Şehir olduğumuzu hatırladık”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı temasları kapsamında esnaf ziyareti yaptı, hayırlı işler diledi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Gazi Atatürk Meydanı nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Köprübaşı esnafı, “Bu güzel projeyle şehir olduğumuzu hatırladık” dediler.
İlçe programlarına Köprübaşı ile devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Köprübaşı İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Köprübaşı esnafına hayırlı işler diledi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı ve Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan kararla Gazi Atatürk Meydanı adı verilen meydan boyunca bulunan esnaflarla tek tek tokalaşan ve hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Ergün, esnafın taleplerini de dinledi. İlçeye kazandırılan meydan nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Köprübaşı esnafı, “Bu güzel projeyle şehir olduğumuzu hatırladık” dediler.
“Güle güle kullanılsın”
İl genelinde vatandaşların gerçekten ihtiyaç duyduğu proje ve hizmetlerin planlamasını yaptıklarını ve bunları hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Esnafımızın ve Köprübaşı’nda yaşayan vatandaşlarımızın Gazi Atatürk Meydanı projemizle ilgili olumlu dönüşleri ve teşekkürleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sonuçta biz hemşehrilerimizin mutlu olması için hizmet üretiyoruz. Böyle güzel tepkiler almak bizleri daha fazla hizmet etme noktasında teşvik ediyor. Bir kez daha bu güzel meydanın Köprübaşı ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Güle güle kullanılsın” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.