Başkan Ergün Borlu’da Vatandaşlarla Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
21.12.2018 10:05

Bir takım temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Köprübaşı’na giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Borlu Mahallesine de ziyarette bulundu. Borlu esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, vatandaşlarla da selamlaştı. Daha sonra mahalledeki bir kahvede çay molası veren Başkan Ergün, mahallede yapılması planlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarını anlattı.

Sık sık Manisalı hemşerileri ile buluşarak görüş ve talepleri dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe programında Borlu Mahallesini de ziyaret etti. Başkan Ergün mahalle ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Köprübaşı MHP İlçe Başkanı Zekeriya Uysal, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Keçeli, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Enver Çetin, Borlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Ali Korucu, Daire Başkanları, Şube Müdürleri eşlik etti. Mahalle girişinde Muhtar Hüseyin Ali Korucu ve vatandaşlar tarafından karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Kendisini karşılamaya gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Ergün, çocuklara harçlık dağıtırken, aynı zamanda top ve kırtasiye seti de hediye etti.
Projeleri Anlattı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Borlu’da Kenan Evren Caddesi üzerinde vatandaşlarla selamlaştı. Cadde üzerinde bulunan esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, esnafların ve vatandaşların merak ettiği sorulara da yanıt verdi. Başkan Ergün, daha sonra kahvede Borlulu vatandaşların konuğu oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlar ile Köprübaşı’nda hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkan Ergün, Borlu Mahallesi’nde yapılması planlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarını anlattı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbette Başkan Ergün vatandaşların sorularını da içtenlikle yanıtladı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.