Başkan Ergün Çevreci Otobüsler İçin Yapılan Çalışmaları İnceledi - Haberler - Cengiz ERGÜN
21.12.2018 16:30

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2019 yılının ilk aylarında hizmete başlayacak olan çevreci elektrikli otobüsler için asfalt çalışmalarının yürütüldüğü İzmir Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Vatandaşları selamlayan Başkan Ergün, esnaflara da hayırlı işler diledi.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşımda modern dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında, İzmir Caddesi üzerinde yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 2019 yılının ilk aylarında elektrikli otobüslerin hizmete girmesi hedefleniyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, trafik akışının elektrikli otobüslerin de kullanımına yönelik yeniden düzenleneceği İzmir Caddesi üzerinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ergün’e, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, daire başkanları, MHP Yunusemre ilçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Topçu Asım Mahallesi Muhtarı Mehmet Ünlübaş ve meclis üyeleri eşlik etti.
İzmir Caddesi’ne Yeni Düzenleme
İzmir Caddesi üzerindeki incelemesine Cumhuriyet İlköğretim Okulu önünden başlayan Başkan Ergün, ilgili daire başkanları ve yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, vatandaşları selamladı, esnaflara hayırlı işler diledi. Cuma namazını Şeyh Fenari Camii’nde kılan Başkan Ergün daha sonra çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Akmescit Mahallesi’nden, Kırmızı Köprü’ye kadar yürüyerek incelemesine devam eden Başkan Ergün,  vatandaşların da yapılan çalışmayla ilgili sorularını yanıtladı. Esnafların yapılan çalışma sonrasında düzenlemenin nasıl olacağı sorusunu yanıtlayan Başkan Ergün, “Yapılan asfalt çalışması sonrasında bu yol elektrikli otobüsler ve sivil araçların kullanımına yönelik ayarlanacak. Moris Şinasi Kavşağı yönünden gelerek şehir merkezine girecek olan trafik akışında sivil araçlar ve elektrikli otobüsler için tercihli yol belirlenecek. Bir şerit tercihli yol olarak elektrikli otobüse ayrılacak. Diğer şeritten sivil araçlar şehir merkezine ilerleyecek. Bir şerit ise tercihli yol olarak ayrılarak, şehir merkezinden Moris Şinasi Kavşağı istikametine tek yönlü olarak sadece elektrikli otobüse hizmet verecek. O yolu sadece elektrikli otobüs ve toplu taşıma yapan 155 nolu kooperatif araçları kullanacak, sivil araç kullanımına kapalı olacak. Bu çalışma Moris Şinasi Kavşağı’ndan Sultan Kavşağı’na kadar devam edecek” dedi.
Esnaflarla Görüştü, Fikirlerini Aldı
Başkan Ergün, incelemesi sırasında yol üzerinde bulunan esnaflar ile de görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Ergün, vatandaşlardan gelen önerileri de dinledi.
Öğrencilerden Sevgi Seli
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, incelemesi sırasında Murat Germen İlköğretim Okulu’ndan çıkan öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı. Başkan Ergün’e tezahüratlarda bulunan öğrenciler, Başkan Ergün ile fotoğraf çektirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.