Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da - Haberler - Cengiz ERGÜN
06.01.2019 13:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Manisa’da Pepsico ve Tirsan Kardan fabrikalarının açılışı gerçekleştirdi. Düzenlenen programlarda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik ederek iki yatırımın açılış kurdelesini birlikte kesti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir programının ardından Manisa’ya gelerek, Pepsico ve Tirsan Kardan fabrikalarının açılışı gerçekleştirdi. Düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ile Hamza Dağ, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Milletvekilleri ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.
Açılış Kurdeleleri Kesildi
Düzenlenen açılış programlarında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yatırımların şehrin istihdamına katkı sağlayacağını vurgulayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler iki yatırımın açılış kurdelesi kesildi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.