Başkan Ergün Kırkağaç'ta Partililerle Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
17.01.2019 14:27

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe programında MHP ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Halil Boğaz ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, partililerle sohbet etti.

Bir takım temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Kırkağaç’a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Kırkağaç İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Başkan Ergün'e ziyareti esnasında Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile Kırkağaç Muhtarlık İşleri Sorumlusu İzzet Coşkun ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sami Acırel de eşlik etti. Partililer tarafından teşkilat binası önünde karşılanan Başkan Ergün, daha sonra Kırkağaç MHP teşkilatının konuğu oldu. Kırkağaç ilçe Başkanı Halil Boğaz ziyaret nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkürlerini iletti. Teşkilat üyeleriyle sohbet eden Başkan Ergün ise, önümüzde yerel seçim sürecinin olduğunu belirterek, "Seçimlerin Türkiye ve Manisa için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Önemli olan ülkenin birliğini ve beraberliğini devam ettirmek" dedi.
Başkan Ergün’den Ülkü Ocakları’na Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Kırkağaç Ülkü Ocakları Başkanlığına ziyarette bulundu. Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sami Acırel ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, yönetimle sohbet etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.