Başkan Ergün Bostancılı Öğrencilerle Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
18.01.2019 12:20

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’ın Bostancı Mahallesi’nde Okul Müdürü Ali Aydemir’in daveti üzerine Bostancı İlköğretim Kurumlarına ziyarette bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ergün, onlara top ve kırtasiye seti hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Kırkağaç’a bağlı Bostancı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere mahalleye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Ergün mahalle programında Bostancı İlköğretim Kurumları’na da ziyarette bulundu. Başkan Ergün’e ziyareti esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Daire Başkanları, MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sami Acırel, Bostancı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gökmen eşlik etti. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Ergün, onlarla yakından ilgilendi. Okul bahçesindeki tüm çocuklara top ve kırtasiye seti hediye eden Başkan Ergün, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Destek Talebinde Bulundu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Okul Müdürü Ali Aydemir’in daveti üzerine okul binasına da ziyarette bulundu. Ziyarette Okul Müdürü Ali Aydemir, okul ile ilgili hazırlanan sunumu Başkan Ergün’e izleterek okul hakkında bilgiler verdi. Mahalleye yapılacak olan yeni okul binası hakkında bilgiler aktaran Aydemir, yapılacak olan okul binasıyla ilgili Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den destek talebinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Ergün, imkanlar dahilinde destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.