Başkan Ergün’den Grup Başkanvekili Erkan Akçay’a Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
25.01.2019 17:34

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ilçe Belediye Başkan adayları, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu. Başkan Ergün ve ilçe belediye başkanları, aynı birliktelik ve aynı inanç ile Manisa’ya hizmet edeceklerini belirtirken, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay da yerel seçimler öncesi başarı dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki günlük Ankara programında son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu. Başkan Ergün’e, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkan Adayı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de eşlik etti.  MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, yerel seçimler öncesi adaylara başarı dileklerini ileterek, Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesini “Cumhur İttifakı” ile taçlandıracaklarını belirtti.

Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdiler
Aynı şevk, aynı inançla Manisa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Ergün ve ilçe belediye başkanları, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.