Küçük Sanayi’den Başkan Ergün’e Tam Destek - Haberler - Cengiz ERGÜN
11.02.2019 17:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Sınırlı Sorumlu (Küçük Sanayi) Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifine ziyarette bulundu. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesi destek çağrısında bulundu. Geride bıraktığı 10 yıllık görev süresinde Küçük Sanayi’ye altyapısından üstyapısına aydınlatmalarına kadar çok önemli hizmetleri yaptığını hatırlatan Başkan Ergün, bundan sonraki süreçte de gerekli olan tüm hizmetleri hayata geçireceklerini söyledi.
Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Küçük Sanayi Sitesi’ne ziyarette bulundu. S.S. Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ümit Türek, Motorlu Araçlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün’e ziyaretinde; MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Burak Yurga, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban da eşlik etti. 
“Sizleri 3. Kez Başkan Olarak Görmek İsteriz”
S.S. Manisa Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ümit Türek, görüşmenin açılış konuşmasını yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve ekibini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Türek, “Sizleri, tekrardan aramızda görmekten çok mutluyuz. Çıktığınız bu 3’üncü dönem yolculuğunun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah 3’üncü kez sizleri yine büyükşehir belediye başkanı olarak aramızda görmek isterim” diye konuştu.
Küçük Sanayi’ye Hizmetlerimiz Devam Edecek
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de, “Yaklaşık 47 gün sonra yapılacak olan yerel seçimleri hep birlikte yaşayacağız. Biz de bu noktada sivil toplum kuruluşları ve odaları, program dahilinde ziyaret ediyoruz. Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak 3’üncü kez adaylığım açıklandı. Ben öncelikle, yapılacak olan seçimlerin ülkemize, ilimize, ilçelerimize hayırlar getirsin diyorum. Geride kalan 10 yıllık süre içerisinde yaptığımız hizmetleri, vatandaşlarımıza aktarmaya çalışacağız. Vatandaşlarımızın desteğiyle yeni dönemde de inşallah, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şahsım ve diğer arkadaşlarımız için bu süreç, hayırlara vesile olsun. Bu bağlamda destek ve katkılarınızı bekliyoruz. İki dönemdir küçük sanayide bulunan ve 40 senedir yapılmayan hizmetleri yapma fırsatı bulduk. Bütün altyapıları, içme suları ile ilgili betonlama, kaldırım aydınlatmalarına kadar tüm hizmetleri küçük sanayi sitesine yaptık. MASKİ Genel Müdürlüğümüz noktasında da sahadaki sıkıntıları çözme noktasında olduk. Bundan sonrasında yapılması gerekenler yapılacak. Allah utandırmasın. İstişarelerde bulunarak, vatandaşlarımız için en iyisini en doğrusunu yapmaya çalışacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilerek program sonlandırıldı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.