Cumhur İttifakı Şehzadeler’de Tek Yürek Oldu - Haberler - Cengiz ERGÜN
16.02.2019 21:18

Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim iletişim merkezini ziyaret etti. İletişim merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları, birlikten aldıkları kuvvetle Manisa’ya en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli himayelerinde oluşturulan Cumhur İttifakı’nın adayları Manisa'da adeta tek yürek oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan seçim standını ziyaret etti. Başkan Ergün ve Başkan Çelik’e, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, AK Parti Şehzadeler İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş, MHP ve AK Parti Teşkilatı eşlik etti. Başkan Ergün ve Başkan Çelik burada, Cumhur İttifakı’nın iki lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görselinin yer aldığı alanda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Lokma İkramında Bulundular

Okunan duaların ardından Başkan Ergün ve Başkan Çelik, seçim iletişim merkezinin önünde vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.