Türkiye Kamu-Sen’den Cumhur İttifakı’na Tam Destek - Haberler - Cengiz ERGÜN
26.02.2019 19:57

Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliğine ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Bekir Dağıstan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’nın yüz akı olduğunu belirterek, “Türkiye Kamu-Sen olarak biz Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak size desteklerimiz tam olacaktır” dedi.

Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. İl Temsilcisi Bekir Dağıstan ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika Başkanları ile bir araya gelen Başkan Ergün'e Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP İl Başkanvekili Mehmet Ödevli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat eşlik etti. Sendika Başkanları ile sohbet eden Başkan Ergün, 2009’da Manisa Belediye Başkanlığı, 2014’ten itibaren de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluş sürecini anlattı.

Manisa’ya Kazandırılan Dev Yatırımları Anlattı

İl genelinde 6 bin 700’e yaklaşan personelle vatandaşlara daha iyi hizmet ulaştırabilmek için çalıştıklarını dile getiren Başkan Ergün, “30-40 yılın sorunlarını bir anda çözmemiz mümkün değil. Ama geriye bakıldığında çok büyük hizmetleri yapmaya gayret ettik. Özellikle alt yapıdan kaçmadık. 200 mahallenin altyapısını yaptık. 3 bin 600 kilometre asfalt yaptık. 6 milyon 600 bin metrekare taş döşemesi yaptık. Manisa’nın 40 yıllık sorunu olan çöp sorununu çözdük. Çevre diyoruz, insan sağlığı diyoruz, bu noktada Manisa’da daha önce yüksek işletme maliyetleri nedeniyle işletilemeyen atıksu arıtma tesislerini 42 milyon lira bedelle işletmeye aldık. Merkezdeki arıtma tesisini 750 bin nüfusa tekabül edecek şekilde 68 milyon lira bedelle kazandırdık. Geçtiğimiz ay çalışmaya başladı. Turgutlu, Gördes, Soma gibi ilçelerimizde atıksu arıtma tesislerimizi kazandırdık. Bunlar görülmeyen kalemlerimiz ama geleceğimiz için bunların yapılması gerekiyor. Allah utandırmasın. 31 Mart’ta önümüzde seçim var. Ben her şeyden önce Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımız bir kere daha bu teveccühü gösterirse bir 5 yıl daha hep beraber en güzel şekilde hizmet etmenin çabası içerisinde olacağız” diye konuştu.

“Manisa’ya Yaptığınız Hizmetleri Yakından Takip Ediyoruz”

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Bekir Dağıstan ise “Türkiye Kamu-Sen olarak bizim vizyonumuz ‘çalışan, üreten ve yol gösteren, ürettiğinden de hakkını almasını bilen sendikacılık’ diyoruz. Bu nedenle çalışanın devamlı hakkını savunuyoruz ki Manisa’da 2 dönemdir yapmış olduğunuz hizmetleri Kamu Sen camiası olarak takip ediyoruz. Manisa’yı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak defalarca Türkiye gündemine güzel bir şekilde taşıdınız. Bu vesileyle Manisa’nın yüz akısınız. Bunu da bu dönemden sonra da inşallah devam ettireceksiniz. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak biz Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak size desteklerimiz tam olacaktır” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.