Başkan Ergün’den Olay Gazetesi’ne Kutlama - Haberler - Cengiz ERGÜN
01.03.2019 17:27

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa merkezinde yayın hayatını sürdüren Olay Gazetesi’ne 7. yılını doldurması nedeniyle kutlama ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün, Gazete İmtiyaz Sahibi Mevlüt Aktan ve gazete çalışanlarını tebrik etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Olay Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetenin 7. kuruluş yıldönümü vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Aytaç, Olay Gazetesi Köşe Yazarı Zerrin Ağar, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Şoförler Odası Başkanı Salih Karaağaç Basın İlan Kurumu Müdürü Yusuf Kahraman, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan hazır bulundu. Başkan Ergün ve beraberindekileri Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mevlüt Aktan ve Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Aytaç, kapıda karşıladı. Aktan ve gazete çalışanlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Ergün, gazetenin 7. yaşını da kutladı.
Gazete çalışanlarıyla pasta kesildi
Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden İmtiyaz Sahibi Mevlüt Aktan da, gazetenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette gazetenin 7. yaş gününe özel olarak hazırlanan pastanın kesimi de yapıldı. Olay Gazetesi’ne nice yaşlar dileyen Başkan Ergün, halkın haber alma özgürlüğü noktasında önemli bir görev ifa eden tüm basın mensuplarına da Olay Gazetesi nezdinde kolaylıklar diledi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.