TUTSO’dan Başkan Ergün’e Destek Sözü - Haberler - Cengiz ERGÜN
05.03.2019 11:41

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ile Turgutlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin, Turgutlu Ticaret Sanayi Odası’na (TUTSO) ziyarette bulundu. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün konuk etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde de destek sözü verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 83 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Turgutlu Alparslan Türkeş Köprülü Kavşak Projesi’nin ikinci etabının açılışını gerçekleştiren Başkan Ergün ve Başkan Şirin, ilçede bir dizi programlar gerçekleştirdi. Programlar kapsamında heyet, Turgutlu Sanayi ve Ticaret Odası’nı da ziyaret etti.  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün ve Başkan Şirin, kendisini bekleyen konuklarla tek tek tokalaştı. Ziyarette; Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Bakanı Yavuz Semizler, Kadın Girişimciler Kurulu, Turgutlu TSO üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Ülkü Ocakları Turgutlu İlçe Başkanı Cemal Gürefe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da yer aldı.  
“Başkan Ergün, 17 İlçede En Ücra Köşelere Ulaştı”
Ziyarette Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, bir konuşma yaptı. Kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aydın, “Bildiğiniz gibi iki dönemdir başkanımız hem Manisa Belediyesi hem de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. Başkanlığı döneminde Manisa’daki 17 ilçenin en ücra köşedeki ilçelerin köylerine dahi ulaştı. Cengiz Ergün Manisa’mızda çok büyük bir isim. TSO’ya siyasetçi girer, siyaset girmez düşüncesindeyiz, ama iş Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelince, Cengiz Ergün başkanımızın yaptığı hizmetleri görmezden gelirsek nankörlük etmiş oluruz. Turgutlu’da, Salihli’de ne varsa benim Ahmetli’ye bağlı Kargın köyümde de aynısı var. Cengiz Başkanımızın ismi her yerde var. Hizmet yapıyorsan sevgiyi, ilgi alakayı görüyorsun. Cengiz Ergün başkanımız da bu ilgiyi, sevgiyi görüyor. Faruk Aydın olarak söylüyorum, ben Cengiz Başkanımı çok seviyorum. Yaptığı bu hizmetlerin de karşılığı verilsin istiyorum. Değerli arkadaşlarımdan, Cengiz Başkanımı unutmamasını rica ediyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri asla görmezden gelemem. Başkanım her zorlukta vatandaşımızın yanında oldu. Selde, afette anında yetişti. Kargın’a gece yarısı makineler geldi. Bu ne demek siyasi olarak ayrım yapmadan, her yere eşit mesafede davrandı. Siyasi ayrım yapmadan hizmetine devam etti. Cengiz Ergün başkanımız, inşallah tekrar seçilir bunu canı gönülden söylüyorum. Başkanım Manisa sevdalısıdır. Ben kendisine inanıyor, güveniyor, bizleri bugün ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Alnımız Açık, Her Hizmetin Hesabını Verdik”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de kendilerini ağırlayan Turgutlu TSO yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Alınları açık bir şekilde, her hizmetin hesabını vererek, 17 ilçeye hizmet ettiklerini belirten Başkan Ergün, “Bana göre bugün Turgutlu’nun bayram günü. Yılların en büyük kanayan yarası Turgutlu’da battı çıktının ikinci etabını açmaktan onurlu, gururluyuz. 83 milyona mal olan böylesine güzel bir eseri hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu vatandaşlarımızla paylaştık. 17 ilçemizin, bin 88 mahallesine, 1 milyon 430 bin nüfusa; 6 bin 700 çalışanımız, 1500 araç gereç iş makinesiyle hizmet ediyoruz. Büyükşehir ve MASKİ kurulumunu hızla tamamladıktan sonra, sahada çalışmalarımıza başladık.  Bin 88 mahalleden, 200 mahallenin altyapısını tamamen yenilemenin gururunu yaşıyoruz. Çevrecilik noktasına baktığınızda kazandırdığımız Atıksu Arıtma Tesisleri, geleceğimiz için çok önemli. Evlatlarımıza daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için il genelinde işletilemeyen AAT’leri işler duruma getirdik. Turgutlu’da yeni bir AAT kazandırdık. Yıllardan beri hizmet bekleyen Turgutlu için 290 milyon üzerinde bir yatırım yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte de, yapılması gerekenleri hayata geçireceğiz. Tabi bu hizmetler yapılırken ihtiyaçları bizlere intikal ettiren Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirinin de bunda büyük katkıları var. Bir elin nesi var iki elin sesi var düşüncesinden hareketle işbirliğiyle yatırımlarımız yaptık. Alnımız açık, huzurlu bir şekilde, hesabını verebilir şekilde bu hizmetleri yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. 31 Mart tarihinde bir seçim var. Her şeyden önce hayırlı olsun. Cumhur İttifakının adayları olarak şahsım da, Turgay Şirin de aday olarak desteğinizi bekliyoruz. Birlikteliğin devam etmesi bizim isteğimizdir. Vatandaşlarımızın inşallah yapılan hizmetleri takdir ederek, destek vereceklerdir diyorum. Teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından hediye takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle ziyaret noktalandı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.