Başkan Ergün’den Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
05.03.2019 18:51

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği, Manisa Genç İşadamları Derneği ve Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği’ne ziyaret gerçekleştirdi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde esnaf odaları, borsa, ve STK temsilcileri ile görüşmeler yapan Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği, Manisa Genç İşadamları Derneği ve Memur-Sen Manisa Temsilciliğini ziyaret etti. Başkan Ergün’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MHP İl Başkan Vekili Gökhan Hilmi Gülsoy, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, meclis üyeleri ile MHP İl Yönetimi eşlik etti. İlk olarak Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Ergün, Dernek Başkanı Aslan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Hizmet döneminde Manisa’yı yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Ergün, 31 Mart Yerel seçimlerinde MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli tarafından bir kez daha aday gösterildiğini, vatandaşlar teveccüh gösterirlerse Manisa için çalışmaya devam edeceğini dile getirdi. 
Manisa İmar’ı Bekliyor
İmar sorununun Manisa’nın en büyük kanayan yarası olduğunu dile getiren Başkan Ergün, “Manisa’nın 30-40 yıl önünü açacak İmar Planlarının hayata geçirme sözü verdik. Milletvekillerimiz ve Sayın Tarım Bakanımızla bu konunun istişarelerini de yaptık. Seçimden sonra ilk icraatımız İmar planlarını hemen başlatmak olacak. Tarım Bakanımızdan olurunu aldıktan sonra Manisa’nın bölge bölge hızlı bir şekilde İmar planlarının kesinlikle yapılması lazım. Bir 5 sene kaybetmeseydik, Şuanda çok farklı bir Manisa olabilirdi. 2014 Şubat ayında geçmiş planlar iptal edilmişti. O günün şartları farklıydı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz ile ortak çalışarak İmar planları çalışmasını hızlı bir şekilde yapacağız. Tek amacımız yaşadığımız şehri insanlarımıza yaşanılabilir bir kent haline getirmek oldu” dedi. Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ise, “Çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Seçim çalışmalarının da size hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Başkan Ergün buradaki ziyaretini noktalarken, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Genç İşadamları Derneği; “Manisa İçin Çalıştınız”
 Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Genç İşadamları Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Halil Ağırbaşlı ve yönetim kurulu üyeleri ve Dernek Öğrenci Temsilciliği üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün’e çiçek takdim edildi. Dernek Başkanı Halil Ağırbaşlı, Başkan Ergün’e “Manisa Genç İşadamları Derneğinin kurucularındansınız. Sizleri takdir ediyoruz. Bugün burada olmanızdan dolayı da büyük memnuniyet içerisindeyiz” dedi. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Ergün, “10 yılı geride bıraktık. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin olurlarıyla tekrar aday olarak şahsımız gösterildi. Vatandaşlarımıza hizmetleri anlatmaya çalışıyoruz. Bir kere daha tevecühhlerini gösterirlerse yine bu göreve geleceğiz. Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Güzel projeleri kazandırmak amacındayım. Manisa için güzel projeler olacak” dedi. 
Tek Bildiğim Bir Gerçek Var; “Çalışmak”
Başkan Ergün’e Manisa Genç İşadamları Derneği Öğrenci Temsilciliği üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetler ve bundan sonraki süreçte kazandırılacak projeleri ile ilgili soru yöneltildi. Başkan Ergün öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirirken, gençlere bir öğüdü de oldu. “Hayatımda tek bildiğim bir gerçek var. Çalışmak. Çalışacağız, başaracağız, hem şehrimizi hem de ülkemizi en iyi seviyeye getirmek için mücadele edeceğiz. Siz gençlerin bunu başaracak potansiyeli var. Hepiniz birer belediye başkan adayı, yöneticisiniz. Düşünün, odaklanın ve çok çalışarak başarıya gidin” dedi. Öğrenciler hazırladıkları projeleri Başkan Ergün’e anlattılar. Başkan Ergün buradaki ziyaretini sonlandırırken, dernek üyeleri ve öğrenci temsilciliği ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Memur-Sen’i Ziyaret Etti
Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son olarak Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün, samimi bir sohbet havasında Manisa’nın geleceği ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Manisa’ya hizmet etmekten dolayı onurlu ve gururlu olduğunu belirten Başkan Ergün, “İnşallah vatandaşlarımız teveccühlerini gösterirlerse bir 5 yıl daha yine bu göreve geleceğiz. Manisa için en iyi hizmetleri kazandırmak amacıyla hareket ettik. Manisa’ya güzel projeler kazandırmak için çalışmalarımız da devam ediyor” dedi. Başkan Ergün buradaki ziyaretini hatıra fotoğrafı çektirerek sonlandırdı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.