Başkan Ergün Salihli’de Muhtarlarla Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
06.03.2019 17:37

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe programları kapsamında Salihli’yi ziyaret etti. İlk olarak ilçeye kazandırılan ve ‘ölüm yolu’ olarak adlandırılan yolun olduğu bölgeye yapılan Bülent Ecevit Köprülü Kavşak Projesi’nin birinci etabının açılışını gerçekleştiren Başkan Ergün, açılış töreninin ardından mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi, istek ve talepleri dinledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, ilçe programları kapsamında Salihli ilçesini ziyaret etti. ‘Ölüm yolu’ olarak adlandırılan bölgeye yapılan Köprülü Kavşak Projesi’nin birinci etabının açılışını gerçekleştiren Başkan Ergün, mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi. Bizim Ev Restoran’da yapılan toplantıya, AK Parti Milletvekilleri İsmail Bilen, Tamer Akkal, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe başkanları, kadın kolları ve mahalle muhtarları katıldı. Dua okunmasıyla başlayan programda konuşan Başkan Ergün, “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İlk defa kurulan Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü, araç gereç, parke taşından asfalt çalışmalarına kadar, ilin genelinde yapılan itirazlardan bir yıllık gecikme oldu. 600 kilometre bir yol ağı var, hizmetin sonu yok. Altyapı hizmetleri bekleyen mahallelerimiz var. Bu ilin genelinde 200 mahallenin altyapısını bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 154 mahalle projesi kapsamında da 65 mahalle bitti 80 tanesi finans bekliyor. 100 mahallenin daha projesi hazır. 200 mahalle düzgün altyapıya sahip. Yeni dönemde siz değerli muhtarlarımız ve halkımız teveccüh gösterirse yine hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Kırsal kalkınma ve seracılık konusuna daha fazla önem vereceğiz. Yüzde 75 hibe, yüzde 25’i geri ödemeli sera desteğinde bulunduk. 40 daire başkanlığının ayrı ayrı hizmetleri var. Genel başkanlara teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Muhtarlarımızın talepleri olacaktır, bunları safha safha yapma noktasında olduk bundan sonra da olacağız” dedi.
İstek ve Talepleri Dinledi
Samimi bir sohbet havasında geçen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesi mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini de dinledi. Karayahşi Mahalle Muhtarı Halil Akaydın, toplantının sonunda Başkan Ergün’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek mahalle muhtarları adına çiçek takdim etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.