Alaşehir’de Cumhur’un Adaylarına Sıcak Karşılama - Haberler - Cengiz ERGÜN
07.03.2019 14:14

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ile Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak, Alaşehir’de vatandaşlarla buluştu. Alaşehir’de vatandaşları selamlayıp esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ergün ile Başkan Uçak’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Manisa’nın 17 ilçesini gezerek vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Alaşehir’e ziyarette bulundu. Kavaklıdere Mahallesi kavşağında Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Apan, Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, parti teşkilatları, mahalle muhtarları ve yüzlerce vatandaş tarafından karşılandı. Kavaklıdere Mahallesi’nden Alaşehir’e kadar seçim otobüsüyle giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak’a, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve 755 araçtan oluşan konvoy eşlik etti.
Alaşehirli Vatandaşları Selamladı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ile Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uçak daha sonra Alaşehir sokaklarında vatandaşları selamladı. Seçim otobüsüyle Alaşehir sokaklarını gezen Başkan Ergün, vatandaşlara atkı ve fular hediye etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.