Hiçbir Proje Manisa Sevdamızdan Büyük Değil - Haberler - Cengiz ERGÜN
09.03.2019 18:59

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, geride bıraktığı 10 yıllık görev süresinde ortaya koyduğu proje ve hizmetleri anlattı, yeni dönem projelerini açıkladı. İl geneline değer katacak birbirinden önemli projeleri açıklayan Başkan Ergün, “Hiçbir proje, Manisa sevdamızdan büyük değil” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda geride bıraktığı 10 yıllık görev süresinde ortaya koyduğu projeleri anlattı, yeni dönem projelerini açıkladı. ‘Cengiz Ergün Sözü’ başlığıyla gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri İsmail Bilen, Tamer Akkal, Başkan Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, ilçe belediye başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, MHP ve AK Parti Kadın Kolları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda Manisalı katıldı. Başkan Ergün’ü aday tanıtım toplantısında Büyükşehir ve MASKİ kurmayları da yalnız bırakmadı.

“Cansiperane çalışacağız”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur yaptı. Başkan Ergün’e yeni dönem projelerinin hayırlı olması dileklerini eleten Baybatur, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kazanması için tüm kadrolarımızla amasız, fakatsız çalışacağız. Sayın cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, bu ittifak pazara kadar değil, mezara kadardır. Buraya gelerek destek sağlayan milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız, bu ittifaka gölge düşürmeye çalışanların tuzağına düşmeyeceğimizi, cansiperane çalışacağımızı buradan ilan ediyoruz. Sayın Cengiz Ergün’e başarılar diliyorum” dedi.

“Manisa örnek olacak”

Baybatur’un konuşmasının ardından MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay kürsüye davet edildi. 2009 yılından bu yana Manisa’ya verdiği güzel hizmetler nedeniyle Başkan Ergün’ü tebrik ve teşekkür eden Akçay, “Cumhur İttifakı’nın önemi ve mahiyeti var. Manisa ölçeğinde öyle inanıyorum ki, bundan sonra tüm ilçelerimiz dahil Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cumhur İttifakı ruhuyla çok daha rahat, çok daha etkin, çok daha uyumlu belediyeciliği yürütecektir. Manisa, Cumhur İttifakı’nın hukukunun korunması bakımından örnek bir ilimiz olacaktır ve olmaktadır” dedi.

 

Son olarak kürsüye, projelerini anlatmak üzere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün çıktı. Geride kalan 10 yıllık sürede yaptıklarını hatırlatmak ve 31 Mart’ta tekrar seçilmesi durumunda yapacağı projeleri anlatmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirten Başkan Ergün, davetine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

“Enerjimizi sevdamız olan Manisa için harcadık”

Manisa Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi sürecini özetleyen Başkan Ergün, “Bu geçen 10 yıllık sürede üzüldüğümüz, sevindiğimiz, canımızın sıkıldığı, yapabildiklerimiz, yapamadıklarımız, ödüllendirildiğimiz, övüldüğümüz, yerildiğimiz zamanlar yaşadık. Hepsini geride bırakarak hizmet sevdasıyla aşkla heyecanla tüm enerjimizi sevdamız olan Manisa’mız için harcadık. 10 yıl boyunca hizmet etmekten büyük onur duyduğum Manisa’nın gelecek 15-20 yılını planlayan çalışmaların içinde oldum. Altyapı, çevre, ulaşım, yol, kavşak, köprü, park, sosyal projeler, yaşam alanları, spor alanları, yeşil alanlar, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimleri için yatırımlarımız gibi çok sayıda çalışmanın üreticisi olduk” dedi.

Cumhurbaşkanına ve MHP Liderine Teşekkür

Parti rozetini çıkararak Manisa’ya hizmet ettiğinin altını çizen Başkan Ergün, “Söylenenlere inat, üyesi olmaktan onur duyduğum parti rozetimi çıkardım ve sonsuza kadar şan ve şerefle göğsümde taşıyacağım Türk Bayrağı rozetini takarak, ayrım yapmadan her insanımızın gönlüne dokunan projeleri üretmeye başladım. 31 Mart tarihinde yerelde yöneticilerimizi belirlemek üzere sandığa gideceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde oluşturulan Cumhur İttifakı çatısı altında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterildim. Öncelikle bizlere inanıp, güvenen Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanıma bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu güzel ittifakın çatısı altında tüm aday arkadaşlarımla birlikte nasip olur da yeniden seçilirsek, yeni dönemin en güzel şekilde planlamasını yapacağız. Çünkü hepimizin ortak paydası Manisa ve Manisa sevgisi” diye konuştu.

Ekibine Teşekkür Etti

Konuşmasında kurmaylarına ve personellerine de yer veren Başkan Ergün, “Birazdan yapacağım sunumla sizlerle paylaşacağım güzel projeleri, hizmetleri elbette tek başıma yapmadım. Bu bir ekip işi. Sunumuma geçmeden önce benimle birlikte Manisa’ya hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan Genel Sekreterime, MASKİ Genel Müdürlüğüne, tüm daire başkanlarıma, şoföründen çaycısına ve temizlikçisine varana kadar fedakar personellerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Yeni Dönemde Heyecan Uyandıracak Projeler

Konuşmanın ardından Başkan Ergün, ilk olarak Manisa Belediyesi döneminde şehir merkezine kazandırdığı projeleri konuklarına anlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi kurulum süreci ve 17 ilçeye kazandırdıkları proje ve hizmetleri de tek tek anlatan Başkan Ergün, özellikle çevreci yatırımlar ve planlı bütçe ile Manisa Büyükşehir Belediyesinin ön plana çıktığına vurgu yaptı. Sunumunun son bölümünde yeni dönem projelerini açıklayan Başkan Ergün’ün konuşmaları, sık sık alkışlarla kesildi.

Cumhur İttifakı’nın Zaferiyle Taçlandıracağız

Kendisini sabırla dinleyen davetlilere teşekkür eden Başkan Ergün, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin Manisa’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bugüne kadar yaptıklarımızı, yeniden tercihinizi bizlerden yana kullanmanız durumunda önümüzdeki dönem yapacaklarımızı dilim döndüğünce aktarmaya çalıştım. Özünde beka ve milli değerlerimiz bulunan Cumhur İttifakı çatısı altında 17 ilçemizde başarıya ulaşmak için aday arkadaşlarımla hizmetlerimizi anlatıyoruz. Oy vermiş/vermemiş ayrımı yapmadan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin her bölgesine ihtiyaç duyulan proje ve hizmetleri ulaştırmanın gayretinde olacağım. Bu bugüne kadar böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Çalışmalarımızla ve hizmetlerimizle bizlere güvenen Cumhurbaşkanımıza ve MHP Genel Başkanımıza teşekkürümüzü Manisa’yı Cumhur İttifakı’nın zaferiyle taçlandırarak edeceğiz” dedi.

“Manisa’nın hizmetkarlarıyız”

Manisa’ya hizmet sevdasıyla çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Ergün, sözlerini şöyle noktaladı: “Elbette eleştirileceğiz, elbette yeri gelecek yanlış anlaşılacağız. Ama biz tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak çalışmaların içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bizler Manisa’nın hizmetkarlarıyız. Bu şehre hizmet etme onurunu bizlere bahşeden tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyor, inşallah 5 yıl daha sağlık ve sıhhat içerisinde bir arada olmayı yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.”

İşte Cengiz Ergün’ün Yeni Dönem Projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ün açıkladığı ve heyecan uyandıran projeler şöyle:

MANİSA MERKEZ NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANLARI

İLÇE İMAR PLANLARI

TURGUT ÖZAL MAHALLESİ TOPLU KONUT PROJESİ

BAĞBOZUMU FESTİVALİ

MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

İHTİSAS OSB PROJESİ

İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ

YATIRIM DESTEK OFİSİ

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN EMEĞİ DESTEKLEME MERKEZİ

SERACILIĞIN GELİŞTİRİLMESİ· PROJESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN DESTEKLENMESİ

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KATLI KAVŞAĞI PROJESİ

486 ARAÇLIK MALTA PARKI TAM OTOMATİK OTOPARK PROJESİ

200 ARAÇLIK ULUPARK TAM OTOMATİK OTOPARK PROJESİ

415 ARAÇLIK OTOPARK VE KAPALI PAZARYERİ PROJESİ (ŞEHZADELER BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE)

AKHİSAR OTOGAR POJESİ

SALİHLİ OTOGAR PROJESİ

6000 KİLOMETRE ASFALT

ALTYAPI ATIK YÖNETİMİ VE ÇEVRE KORUMA PROJELERİ

KULA VE SALİHLİ JEOPARK ALANININ TURİZME KAZANDIRILMASI

BİSİKLET YOLU PROJESİ

SARIGÖL KENT MEYDANI PROJESİ

SELENDİ MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ

GÖRDES ŞEHİT ÜST ÇAVUŞ ÖZGÜR ARTUNÇ BULVARI VE FATİH BULVARI

KÖPRÜBAŞI CUMHURİYET CADDESİ PRESTİJ CADDE

AKHİSAR 15. SOKAK Ve 151. SOKAK PRESTİJ CADDE

KIRKAĞAÇ ATATÜRK CADDESİ ve 53. SOKAK PRESTİJ CADDE

GÖLMARMARA UĞUR MUMCU CADDESİ PRESTİJ CADDE

HUZUREVİ VE SAĞLIKLI YAŞ ALMA MERKEZİ PROJESİ

ALZEİHMER GÜNDÜZ BAKIM EVİ PROJESİ

SARUHANLI BELEDİYE BİNASI VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOORDİNASYON MERKEZİ PROJESİ

ALAŞEHİR HAL PROJESİ

AKHİSAR BÖLGE HALİ PROJESİ

ALİ RIZA ÇEVİK İLKOKULU OTOPARK PROJESİ

DEMİRCİ MASMEK BİNASI PROJESİ

KULA GENÇLİK MERKEZİ VE KAPALI PAZARYERİ PROJESİ

SELENDİ KAPALI PAZARYERİ PROJESİ

GÖRDES PAZARYERİ VE KAPALI OTOPARK PROJESİ

ÇOCUK EĞİTİM VE EĞLENCE KAMPUSU PROJESİ

KIRKAĞAÇ BELEDİYE HİZMET BİNASI, BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON MERKEZİ VE GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ (KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE)

KÖPRÜBAŞI BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON MERKEZİ VE GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ

SARUHANLI GENÇLİK MERKEZİ, KENT MEYDANI VE YERALTI OTOPARKI PROJESİ

GÖLMARMARA GENÇLİK MERKEZİ VE MABEM PROJESİ

DEMİRCİ KOORDİNASYON MERKEZİ VE GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ

AKHİSAR KOORDİNASYON MERKEZİ VE GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ

SOMA, AKHİSAR, GÖRDES, DEMİRCİ İLÇELERİ VE YUNUSEMRE MURADİYE MAHALLESİ ÇOCUK KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ PROJESİ

YUNUSEMRE KARACAAHMET TÜRBESİ, SARUHANLI ZEYNEL DEDE TÜRBESİ VE KULA KAÇIKLAR EVİ RESTORASYONU

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.