Cumhur İttifakı Gölmarmara Seçim Bürosu Açıldı - Haberler - Cengiz ERGÜN
11.03.2019 16:21

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Gölmarmara Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Kamil Öz, Gölmarmara seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. AK Parti ve MHP Teşkilat üyeleri ile kurdeleyi kesen Başkan Ergün, seçim ofisinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, bol oy getirmesi temennisinde bulundu.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Gölmarmara ilçesinde Cumhur İttifakı'nın Gölmarmara seçim irtibat ofisi, AK Parti ile MHP teşkilat üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Gölmarmara Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Kamil Öz, Gölmarmara seçim irtibat ofisinin açılış kurdelesini kesti. Başkan Ergün ve Başkan Öz’e, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Taylan, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Töz, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Barışık, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alperen Doğan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP ve AK Parti Teşkilat üyeleri eşlik etti. Seçim ofisinin önünde Başkan Ergün’ü karşılayan teşkilat üyeleri çiçek takdiminde bulundu.
Gönül Birliği Mesajları Verildi
Kurdele kesiminin ardından Besmele ile ofise adımını atan Başkan Ergün, seçim bürosunun bol oy getirmesi temennisinde bulundu. Kilimden dokunmuş Gazi Mustafa Kemal Atatürk tablosunun önünde fotoğraf çektiren Başkan Ergün ve Öz, gönül birliği mesajları verdi. Başkan Ergün ve Öz Cumhur ittifakı seçim bürosunun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Pazarcı Esnafına Bol Kazanç Dilediler
İlçe merkezinde kurulan pazar yerinden yürüyerek seçim bürosuna doğru hareket eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ile Gölmarmara Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Kamil Öz, pazarcı esnafına hayırlı kazanç temennisinde bulundu. Başkan Ergün ve Başkan Öz, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.