Başkan Ergün’den Manisa Barosuna Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
12.03.2019 18:43

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu. Günün anısına hediye takdiminde bulunan Başkan Ergün, MASMEK kursiyerleri tarafından yapılan ay-yıldızlı telkâri rozeti de Baro Başkanı Ali Arslan’ın yakasına taktı.
Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Barosunu ziyarette bulundu. Baro Başkanı Ali Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün’e ziyarette MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ile Şehzadeler ve Yunusemre meclis üyesi adayları eşlik etti. Manisa Barosu’nda olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2009’da Manisa Belediye Başkanlığı, 2014’te de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini belirterek, “Bu görevde 10 yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde en güzel hizmetleri Manisa’ya kazandırmaya çalıştık. Önümüzde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Vatandaşlarımız bu teveccühü bir kere daha gösterirse bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.
“Manisa’ya Birçok Hizmetler Yapıldı”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ise, “Manisa’da 1 dönem Manisa Belediyesi, 1 dönem de Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanlığı olmak üzere 2 dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulundunuz. Bu süre içerisinde Manisalı olarak bizler de bu süreci takip ettik. Manisa’ya birçok hizmetler de yapıldı. Biz de Baro tüm ilçelerden sorumlu olduğu için bütün ilçeleri dolaşıyoruz. Bu anlamda yapılanları da yakinen görme fırsatımız oluyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de çalışmalarınıza devam edersiniz. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Önceki dönemlerde Manisa Barosu olarak bazen sizden yaptığımız isteklere de olumlu cevap verdiniz, bu anlamda da teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretin sonunda Baro Başkanı Ali Arslan’a günün anısına hediyeler takdim etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.