Borlu’da Cumhur’un Adaylarına Sıcak Karşılama - Haberler - Cengiz ERGÜN
24.03.2019 15:27

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Demirci programını tamamlaması ile birlikte Köprübaşı’na geçti. Başkan Ergün’ü Borlu’da AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Regaip Topuz, parti teşkilat üyeleri ve vatandaşlar karşıladı. Araç konvoyu ile mahalleye giren Cumhur’un Adayları Mahalle kahvesinde yeni dönemde yapacakları projeleri vatandaşlar ile paylaştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ün, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Demirci’deki programını tamamlamasının ardından bir sonraki durağı Köprübaşı oldu. İlçede ilk olarak Borlu Mahallesi’ne giden Başkan Ergün’ü Borlu girişinde AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Regaip Topuz, MHP İlçe Başkanı Zekeriya Uysal, AK Parti İlçe Başkanı İsa Taşer,  Köprübaşı Ülkü Ocakları Başkanı Enver Çetin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Demir ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Başkan Ergün’e programında MHP İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban eşlik etti.

Seçim otobüsü ile vatandaşı selamladılar
Buradan seçim otobüsü ile mahalle merkezine geçen Cumhur’un adayları, güzergah boyunca vatandaşları selamladı. Mahalle kahvesinde vatandaşlar ile sohbet eden Cumhur’un Adaylarına ilgi oldukça yoğundu.

“Görüyorum ki Köprübaşı da Borlu da kararını vermiş”
Başkan Ergün, mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Görüyorum ki Köprübaşı da Borlu da kararını vermiş. Artık gönül birlikteliği var, Cumhur İttifakı var. 7 milletvekilimiz, 3 Manisalı Bakanımız ile artık hizmetler daha da katlanacak. Rabbim sağlık sıhhat versin. Borlu’nun alt ve üstyapı yenilemesi program dahilinde. Belde durumundan mahalleye dönüşen Borlu’ya da prestij caddesi yapacağız. Borlu’muzun da çehresini değiştireceğiz” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.