MHP İl Başkanları ve Belediye Başkanları Antalya’da Buluştu - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.04.2019 21:19

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Merkezi tarafından Antalya’da düzenlenen İl Başkanları ve Belediye Başkanları Ortak Toplantısı’na katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, gündeme ilişkin konular da ele alındı.

MHP Genel Merkezi tarafından Antalya’da İl Başkanları ve Belediye Başkanları Ortak Toplantısı düzenlendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve genel merkez yöneticilerinin tam kadro katıldığı toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları, Manisa’daki seçim sonuçları nedeniyle Başkan Ergün’ü tebrik etti.

“Çalışmaktan gocunmayacağız”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya kampında yaptığı konuşmada ''İnsana hizmet siyasette ana amacımızdır. Yerel yönetimler insanımıza hizmetin ilk ve en öncelikli zeminidir. Demokrasinin kökleşmesi, kurumsallaşması yerel yönetimler sayesinde gerçekleştirilmektedir. İnsanımızla doğrudan temasın ilk yüzü yerel yönetimlerdir. Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. Mert olacağız, namerde eyvallah etmeyeceğiz. Hukukun çizgisinden helalin yolundan asla savrulmayacağız. Millet sevdasından bir an olsun ayrılmayacağız. Çalışmaktan gocunmayacağız” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.