19 Mayıs Coşkusu - Haberler - Cengiz ERGÜN
19.05.2019 14:51

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Milli Mücadele’nin 100’üncü yılında Manisa’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama programı Atatürk Spor Salonu’nda devam etti. Kutlama programına katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Manisalıların Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Milli Mücadele’nin 100’üncü yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Manisa’da coşkulu bir şekilde kutlandı. Kutlama programı Cumhuriyet Meydan’ında bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Kortej yürüyüşüyle devam eden kutlama programı daha sonra Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen gösterilerle son buldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Yıldırım, Burak Aslay ve Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı, Gökhan Çevik, Daire Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Gençler Yeteneklerini Gösterdi 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programında Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ardından öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri yapıldı, şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e Cevabının da okunduğu kutlama programında Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü sporcuları tarafından Taekwando, Cimnastik, Judo ve Wushu gösterileri sahnelendi. Kutlama programında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını Manisa’da sürdüren Aerobik Cimnastik Milli Takımı da küçük bir gösteri yaptı. İçerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Şampiyonu Cimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı’nın yer aldığı Milli Takım’a başarılar dileyen Manisa protokolü sporculara hediyeler takdim etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.