Başkan Ergün’den Türk Kızılayı'na Kurban Bağışı - Haberler - Cengiz ERGÜN
29.07.2019 15:36

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kızılayı’nın geleneksel hale getirdiği ‘Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’na bu yıl da yaptığı bağışla destek verdi. Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurban vekâletini Türk Kızılay’ına verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti. Ziyarette, Başkan Ergün, Türk Kızılayı’nın geleneksel hale getirdiği ‘Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’na bu yıl da yaptığı bağışla destek verdi. ‘Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’nın 2007 yılından beri devam ettiğini belirten Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, “Bu yıl sloganımız, Kurban’ın Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan, Hilal Olsun Türkiye! Sloganımızın içerisinde de zaten vurgumuz belli. Bu bereketi 12 ay boyunca sürdürmeyi vurguluyoruz.  Vekâlet sahiplerinden aldığımız kurban bağışlarını kombinelerde kesiyoruz. Daha sonra 800 gramlık konserveler haline getiriyoruz. Bu konserveleri ihtiyaç sahibi sofralara yıl boyunca iletiyoruz ”dedi.

“Allah bağışımızı kabul etsin”

Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan, merhametin sembolü Türk Kızılayı’nın önemli bir görevi yürüttüğünü belirten Başkan Ergün de kurban vekaletini Türk Kızılayı’na verdi. Yaptığı bağışın Allah katında kabul olmasını dileyen Başkan Ergün’e, Türk Kızılay’ı Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci teşekkür belgesi verdi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.