Manisa FK Yönetiminden Başkan Ergün'e Davet - Haberler - Cengiz ERGÜN
20.08.2019 10:11

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Futbol Kulübü Yönetimini makamında ağırladı. 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan kulübün lansman toplantısına Başkan Ergün'ü davet eden Kulüp yönetimi, Başkan Ergün'e 45 numaralı formayı hediye etti.

Manisa Futbol Kulübü Yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti ve 27 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek olan lansman toplantısına davet etti. Manisa Futbol Kulübü olarak TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan siyah-beyazlılar, 27 Ağustos tarihinde lansman toplantısı gerçekleştirerek kulübün vizyonu, misyonu ile ilgili bilgileri kamuoyuna aktaracak.Bu kapsamda kulüp yönetimi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek lansman toplantısının davetiyesini Başkan Ergün'e iletti.

Aktan; "Manisa'ya yeni bir vizyon açmak istiyoruz"

Ziyarette konuşan Manisa Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Aktan " 27 Ağustos Salı günü lansman toplantısı yapacağız. Manisa'da yeni bir anlayış, yeni bir vizyon açmak istiyoruz. Sizi de lansman toplantımıza bekliyoruz" dedi.

Başkan Ergün; " Önemli olan Manisa'nın adını Türkiye'ye Avrupa'ya taşımak"

Manisa Futbol Kulübü'nün Manisa'mıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Cengiz Ergün " Allah nasip ederse inşallah hep beraber orada olacağız. Tabi bir milat yaşıyoruz, yeni bir döneme giriyoruz. Yaklaşık 10 sene öncesi Manisa Büyükşehir Belediyespor derneği altında amatör takım olarak başlattığımız süreci, süper amatör,BAL Ligi, 3.Lig ve 2.Lig noktasında bu günlere taşıdık. Ben her şeyden önce bu süre içerisinde görev yapmış bütün başkanlara, yönetim kurulu üyelerine, çalışan emek vermiş bütün teknik personellere, hocalara, futbolculara teşekkür ediyorum. Tabi bir milat dedik. İnşallah bu milat Manisa için hayırlara vesile olur. Sonuçta bugün bizler varız yarın yokuz . Hepimiz gelip geçiciyiz faniyiz. Önemli olan Manisa'nın adını en güzel şekilde tüm Türkiye'ye ve Avrupa'ya tekrar taşımak ,bu günü güzel günlerin başlangıcı olarak düşünmemiz gerektiğine inanıyorum. İnşallah hedefleri biraz daha büyütürüz. Çok daha iyi yerlere götürürüz. Bu işler sabır işi, gönül işi, sevmek işi. Sonuçta inşallah her şey gönlümüze göre olur. Bu takım inşallah önümüzdeki süreçte Manisa'yı en güzel şekilde temsil etme noktasında olacak. Bunu herkesin böyle kabullenmesi lazım. Tabi ki arada kabullenmek istemeyenler de olacaktır. Bunları da anlayışla karşılayacağız. Rekabet güzel şeydir. Nasıl iktidar var muhalefet var , burda da iktidarsan muhalefetin de olacaktır. Bunları da o anlayışla karşılayacağız. Ama en önemlisi sabır. Dersimize çalışacağız, üzerimize düşenin en iyisini en az hatayla yapmaya çalışacağız. Rabbim Manisa Futbol Kulübünü en iyi yerlere taşımayı nasip etsin. Çalışırsan, mücadele edersen, sabredersen oluyor. Sabırla hepsi olgunlaşıyor. Tabi top şansı da yanınızda olacak. O açıdan ben şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.