Manisa Ülkü Ocakları'ndan Başkan Ergün'e Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
17.09.2019 15:32

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün ziyarette verdiği müjdede, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ekim ayının ikinci haftasında Manisa’da ağırlamaya hazırlandıklarını kaydetti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay ve yönetim kurulu üyelerini, makamında konuk etti. Yeni yönetimini Başkan Ergün’e tanıtan Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Akçay, “Ülkü Ocakları’na bina anlamında bir desteğiniz olmuştu. Öncelikle onun için teşekkür ederim. Arkadaşlarımızın birçoğunu tanıyorsunuz. Yıllarca teşkilatımızda görev alan arkadaşlarımız. Bizim en büyük şansımız, uzun yıllar burada olmamız, sizi tanımamız bizi 10-0 önde başlatıyor. Bizi önde başlatan, en yeni arkadaşımızla 15 yıllık dostluğumuz var. Aynı lokmayı birlikte paylaşmış olmamız var. Bu bizim için büyük bir artı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek büyükşehir olduğundan dolayı bizler için ayrı bir gurur ve ekstra sorumluluk katıyor, teşkilat anlamında. Manisa’nın büyükşehir olmasından dolayı gözler üstümüzde. Yılmadan, yorulmadan, Türk gençliğine en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Hayırlı Olsun Dileklerini İletti

Başkan Ergün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Hayırlı, uğurlu olsun. Başta sen olmak üzere bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Ocak ülkenin geleceği, cumhuriyetin temel taşlarından. Gençlerimize sahip çıkan büyük hizmet faktörü. Bizlerde ucundan da olsa katkı verebildiysek ne mutlu bize. Ülkesini seven, kötü alışkanlıkları olan çocuklarımızı sokaktan kurtararak onları daha iyi bir geleceğe taşımak tek hedefimiz” diye konuştu.

Ekim’in 2. Haftası MHP Genel Başkanı Geliyor

Başkan Ergün Ankara ziyareti hakkında konuşurken, “Ben Cumhurbaşkanımızı ziyaretimizin ardından Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etme fırsatı buldum. Tahmin ediyorum ki kendisini Ekim’in ikinci haftası Manisa’da ağırlama fırsatı olacak. Ekim’in ilk haftası meclisin açılışı olmasından dolayı yoğunlar. İkinci haftası tarihi netleştirince Manisa’da ağırlayacağız. O gün gittiğimizde kendisine Manisa’nın yenilenmiş olan yeni il başkanlığının kurdelesinin kesilmesi hem de ocağın 4 katlı binamızın açılışında kurdelesini kesmek için davette bulundum. Kendileri çok memnun oldular, memnuniyetlerini belirttiler. O programı da inşallah önümüzdeki ay yaparız diye düşünüyoruz. Kendisini en güzel şekilde Manisa’da ağırlama noktasında olacağız” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.