“Ortak paydamız Manisa” - Haberler - Cengiz ERGÜN
23.09.2019 18:07

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel ve yönetimini ağırladı. Manisa’nın geçen 11 yıllık sürede büyük bir değişim yaşadığını, imar planlarının da yapılmasıyla şehrin gelecek 40-50 yılını planlayacak bir çalışmanın içinde olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, “Ortak paydamız Manisa. Bu şehri yaşanabilir bir şehir yapmak ve gelecek nesillere en güzel şekilde bırakmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor” dedi.

TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel, kurul üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’e çiçek takdim ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Yücel, kurulun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz’ın selamlarını da Başkan Ergün’e ileten Yücel, Manisa için yapılan ve ortaya konan hizmetler için de teşekkür etti.

“Manisa 11 yılda büyük değişim yaşadı”

Göreve geldiği 2009 yılında Manisa’nın hareketlilik açısından kısıtlı bir şehir olduğunu, üniversite öğrencilerinin ve beyaz yaka olarak tabir edilen kesimin Manisa’da vakit geçirmediğini gördüklerini aktaran Başkan Ergün, sosyal alanları, aydınlatmaları, peyzajı ve etkinlikleriyle bunu tersine çevirdiklerini dile getirdi. Manisa’nın geçen 11 yıllık sürede büyük bir değişim yaşadığını, imar planlarının da yapılmasıyla şehrin gelecek 40-50 yılını planlayacak bir çalışmanın içinde olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, “Ortak paydamız Manisa. Bu şehri yaşanabilir bir şehir yapmak ve gelecek nesillere en güzel şekilde bırakmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor” dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.