Başkan Ergün İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi - Haberler - Cengiz ERGÜN
26.09.2019 17:30

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün İtfaiye Teşkilatının Kuruluşunun 305.yıl dönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ve itfaiye personellerini makamında ağırladı. İtfaiye teşkilatının 305. Yaşını kutlayan Başkan Ergün, görevi başındaki itfaiye personeline de telsizden seslenerek bu zorlu görevlerini hakkıyla yerine getirdikleri için teşekkürlerini iletti ve kolaylıklar diledi.

İtfaiye Teşkilatı 305'inci yaşını kutluyor. Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye haftası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ve itfaiye personelleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti ve il genelindeki itfaiye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Ergün de konuklarıyla birlikte pasta keserek 305'inci yaşı kutladı. Pasta kesiminde Başkan Ergün'e minik itfaiye erleri eşlik etti.

İtfaiyeye yapılan yatırımın insana yapıldığını vurguladı

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ziyarette yaptığı konuşmasında itfaiyeye yapılan yatırımların insana yapıldığını vurgulayarak Başkan Ergün'e teşekkürlerini iletti. Öztozlu; "Türkiye standartlarının altında 3. 3,5 dakika gibi rekor bir sürede erişim hızımız var. Sizin çok büyük emekleriniz var. 5 yıllık geçen dönemde yapılan yatırım belki 30 Büyükşehir arasında ve Bakanlık düzeyinde ilk kez bu kadar büyük yatırımlar yapıldı. 56 aracın bir seferde alınması personel sayısının 200'lerden 640'lara çıkması 56 noktadaki müfrezelerimizle çok ciddi yatırımlar yaptınız. Bunlar için teşekkür ederiz. İtfaiyeye yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. Bunların değeri rakamlarla ölçülemez ama zaten rakamsal anlamda da çok ciddi yatırımlar bunlar. İtfaiyecilik anlamında Türkiye'ye örnek oldunuz" dedi.

"İtfaiye Haftası Hayırlara vesile olsun"

Tüm teşkilatın haftasını kutlayan Başkan Ergün de " Hiçbir zaman biz itfaiyenin sahada olmasını istemeyiz, yangınlar çıksın kazalar olsun istemeyiz ama tedbir tedbirdir. Sonuçta kaza geliyorum demez bu kazalar hayatımızın acı gerçekleri. Bunlara müdahil olma noktasında hizmet veriyorsunuz. Bir kere daha herkese teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde 55 müfreze ve alınan yeni araçlarımızla, Türkiye'de iki tane şehirde olan 55 metrelik merdivenimiz dahil olmak üzere ekipman noktasında çok şükür, çok kısa sürede olayın yaşandığı alana giderek bu hizmetleri veriyoruz. İtfaiye haftasının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

"Allah hepinizden razı olsun"

Başkan Ergün daha sonra telsizin başına geçerek 17 ilçede görevi başında olan itfaiye personeline seslendi. Başkan Ergün telsizden şu sözleri sarf etti: " İtfaiye Daire Başkanlığı nezdinde tüm ilçelerimizde çalışan ekiplere... Öncelikle 305'inci yılını kutladığımız itfaiye haftamız kutlu olsun. Allah kazasız belasız ve her türlü tehlikeden bizleri korusun. Yaklaşık 640'a ulaşan bütün çalışan personelimizin Allah işini rast getirsin. İtfaiye Haftası olması sebebiyle tüm çalışan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sağlık sıhhat içerisinde inşallah nice itfaiye haftalarını kutlamayı rabbim bizlere nasip etsin. Allah hepimizin işini rast getirsin. Kolay gelsin" Mesajı dinleyen tüm birimler Başkan Ergün'ün mesajı sonrasında teşekkürlerini telsiz üzerinden ilettiler. Başkan Ergün ardından yeniden telsizi eline alarak " Çok zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun" dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.