Başkan Ergün İşyeri Açılışına Katıldı - Haberler - Cengiz ERGÜN
11.10.2019 15:01

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesinde 17. şubesi açılan Gözde Alışveriş Merkezi’nin açılışına katıldı. Kesilen kurdelenin ardından işyerini gezen Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Gözde Alışveriş Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Başkan Ergün’ü Gözde Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu adına Adnan Erbil ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İşyerinin açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Vekili Gürkan Koyuncu, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde Gözde Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu adına Adnan Erbil bir açılış konuşması yaptı. Adnan Erbil’in ardından ise bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, işyerinin hayırlı olması dileklerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise konuşmasında, “Başarılar diliyorum. Böylesine zorlukların içinden geçtiğimiz bu günlerde yatırım yapma cesareti ve kararlı duruşuyla kendisini tebrik ediyoruz. Bu tür mekanların çoğalması en büyük dileğimiz. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan harekata değinen Başkan Ergün, “Bu ülke için canını veren bu ülke toprakları için kanını akıtan, canını veren başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehit düşen bütün büyüklerimizi buradan bir kez daha yad ediyorum. Huzur içinde yatsınlar, mekanları cennet olsun. Yıllardır bitmek bilmeyen bu mücadele terör belası sonuç itibariyle Suriye sınırında en kısa sürede bertaraf edilecektir. Allah onların ayağına taş değdirmesin. Allah onları korusun. Bu ülke bunu her zaman başardı, bundan sonrada bu güce ve kuvvete sahiptir. Bunu herkes, bizler de çok iyi biliyoruz. Bizler de en son fert kalıncaya kadar orada mücadele edeceğiz. İnşallah yeni açılışlarda buluşmak üzere” diye konuştu.

Açılış Kurdelesi Kesildi

Son olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yaptığı konuşma sonrasında alışveriş merkezinin açılış kurdelesi edilen dualarla birlikte kesildi. Kurdele kesiminin ardından Başkan Ergün ve protokol üyeleri alışveriş merkezini gezerek incelemede bulundu. Başkan Ergün, yönetim kurulu üyelerine hayırlı işler bol kazançlar dileklerini iletmesinin ardından açılış töreninden ayrıldı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.