Manisa'da Koronavirüs Denetimi Gerçekleştirildi - Haberler - Cengiz ERGÜN
10.09.2020 17:06

İç İşleri Bakanlığı'nın 81 İl valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda Şehzadeler ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Kontrollerde yeni normal yaşam koşullarının gerekliliği olan sosyal mesafe, maske ve hijyen konularına dikkat çekildi.

 

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında İçişleri Başkanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge doğrultusunda Manisa'da denetimler yapıldı. Şehzadeler ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde gerçekleştirilen denetime Vali Yaşar Karadaniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Daire Başkanları katıldı. Kontrollerde yeni normal yaşam koşullarının gerekliliği olan sosyal mesafe, maske ve hijyen konularına dikkat çekildi. Ayrıca sosyal mesafe, dezenfektan gibi kurallara uyulup uyulmadığı incelendi.

"Kurallara Uygun Bir Şekilde Hareket Edelim"

Denetim noktasında açıklamalarda bulunan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, "Koronavirüs'te ülke genelinde olduğu gibi ilimizin de hassasiyeti devam ediyor. Bu anlamda ben şunu da gözlemliyorum. Önceki haftalardaki denetimlere göre maske kullanımında daha iyi olduğumuzu gözlemliyorum. Ama bu yetmez. Bu süreçte ülke genelinde maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı. Maskeyi düzgün takmadan çıkmak da yasaklandı. Maskenin ağzı ve burnu kapatacak şekilde takılması gerekiyor. Maskemizi takarsak, sosyal mesafemizi korursak ve hijyene dikkat edersek tüm sektörlerdeki faaliyetlerimiz düzgün bir şekilde devam edecektir. Yeter ki bunu yapalım, kabalık ortamlardan kaçınalım. Zorunlu olunan ortamlarda da sosyal mesafe içerisinde kurallara uygun bir şekilde hareket edelim. Bunu yaparsak daha iyiye gideceğimize inanıyorum. Manisa'da da inşallah bundan sonra alınan tedbirlerle olumlu yönde seyredeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu tedbirlere uyması bu sonucu getirecektir" ifadelerini kullandı.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.