Başkan Ergün’den Bakan Kasapoğlu’na Teşekkür - Haberler - Cengiz ERGÜN
12.02.2021 16:37

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temaslarını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek tamamladı. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ve Tarık Almış Spor Salonu ile ilgili yapılacak yenileme çalışmalarında sağladıkları destekler nedeniyle Bakan Kasapoğlu’na teşekkürlerini ileten Başkan Ergün, Manisa’daki yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu’na fincan takımı ve Manisa bezinden üretilen Osmanlı Kaftanı Minyatürü hediye eden Başkan Ergün, Bakan Kasapoğlu ile Manisa’ya kazandırılan ve planlamasıyapılan projeleri görüştü. Manisa’da spor yatırımlarına, çocukların ve gençlerin spora teşvik edilmesine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinden binlerce çocuğun ve gencin spor yapma imkanı bulduğunu söyledi.

Manisa’ya Selamlarını İletti

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ve Tarık Almış Spor Salonu yenilemeleri ile ilgili imzaladıkları protokole de değinen Başkan Ergün, Bakan Kasapoğlu’na destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Bakan Kasapoğlu da, Manisa’ya selamlarını iletti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.