Başkan Ergün’den Sağlık Çalışanlarına Mektuplu Kutlama - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.03.2022 17:24

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 14 Mart Tıp Bayramı olması dolayısıyla 17 ilçede görev yapan sağlık çalışanları için mektup kaleme aldı. Başkan Ergün’ün mektubu, il genelinde bulunan tüm sağlık kuruluşlarına teslim edilirken, kendilerini unutmamaları nedeniyle sağlık çalışanları, Başkan Ergün’e teşekkürlerini iletti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde özveriyle sağlık hizmeti veren hekimler başta olmak üzere, binlerce sağlık çalışanına yönelik 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mektup kaleme aldı. Başkan Ergün’ün mektubu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi ile Zabıta Dairesi ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelindeki sağlık kuruluşlarında görev yapan tüm hekim ve sağlık çalışanlarına bizzat teslim edildi. Kendilerini unutmayan Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür eden sağlık çalışanları, ziyaretleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine de teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Manisa Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek, Başkan Ergün’ün mektubunu teslim etti, selamlarını iletti. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce de, il merkezindeki hastane ve sağlık kuruluşlarını ziyaret etti ve Başkan Ergün mektubu ile birlikte selamlarını iletti.

İşte Başkan Ergün’ün Kaleme Aldığı O Mektup

 

Değerli Hekimlerimiz ve Kıymetli Sağlık Çalışanlarımız,

Sizleri en içten, en kalbi ve en sıcak duygularımla selamlıyor, saygılarımı sunuyorum.

İnsanlara daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sunmayı amaç edinen mesleğinizle, onurlu ve kutsal bir görev üstlendiğinizi hepimiz çok iyi biliyoruz. Beden ve ruh sağlığımız için fedakârca mücadele veren sizler, bizlerin gözünde birer KAHRAMAN'sınız…

2020 yılının başında baş gösteren ve tüm Dünya'yı etkisi altına alan Covid-19 salgını da bizlere bir kez daha gösterdi ki, Dünya üzerinde sizden daha özverili, sizden daha gözü pek, sizden daha fedakar bir meslek grubu, yok denecek kadar az. Bu nedenle insanoğlu olarak sizlere ne kadar teşekkür etsek yetersiz kalır.

Tarih boyunca zor zamanlarda, savaşlarda ve cephelerde Mehmetçik ile birlikte ön safta daima sizler yer aldınız. Salgınlarda, afetlerde, hastalıkların şifasının bulunmasında yine her zaman siz vardınız.

Size olan minnet ve şükranlarımı kelimelerle ifade etmenin dahi yetersiz kaldığı hissiyatıyla bu satırları kaleme aldım. İnsan sağlığı için ortaya koyduğunuz büyük özveriye karşılık siz sağlık çalışanlarına edeceğimiz teşekkür, bir mektup sayfasıyla ifade edilemez.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kendisini emanet ettiği siz değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, her zaman ve her koşulda başımızın tacısınız.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Dünya'da ve ülkemizde sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen şiddet olaylarının son bulmasını diliyor, 14 Mart Tıp Bayramı'nızı yürekten kutluyorum.

Görevi başında şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere aramızdan ayrılan tüm sağlık çalışanlarımıza da yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Dualarımızla ve tüm kalbimizle her zaman yanınızdayız… Rabbim, ayağınıza taş değdirmesin.

Sevgi ve selamlarımla...

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.