Manisa Kent Konseyi, Başkan Ergün’ü Ziyaret Etti - Haberler - Cengiz ERGÜN
19.04.2022 16:54

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Tuğba Yılmaz ve yönetimini makamında ağırladı.

 

Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Tuğba Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım ve Kent Konseyi Şube Müdürü Kadir Evkaya da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, “Kadın Meclisi olarak Hanımeli çalışma grubumuz var. Uzun yıllardır her ayın ilk haftası Kültür Sitesi Lale Fuayede satış yapıyorlar. Bunlar ihtiyaç sahibi kadınlar.  60’a yakın bir kadın var. Kadınların bu çalışmalarını profesyonel hale getirip kooperatifleştirmek istedik. Ön görüşmeleri yaptık. Bununla ilgili şimdi bir altyapı oluşturuyoruz. KOSGEB’ten girişimcilik eğitimleri aldırdık. Düzenlediğimiz törenle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sertifikalarını verdik. Bir sonraki aşama olarak sizlerin de desteği ile onlara bir kooperatif kuralım diyoruz. Maddi durumlarına katkıda bulunmak amacıyla güzel bir başlangıç yapalım istiyoruz” diye konuştu. Karadağ konuşmasının ardından Manisa Kent Konseyi olarak planladıkları projelere ilişkin çalışmaları içeren bir dosyayı Başkan Ergün’e sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuklarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Hediyeleşme ile Ziyaret Sonlandı

Konuşmaların ardından Manisa Kent Konseyi, Başkan Ergün’e ‘Manisa’nın Yüzü’ fotoğraf sergisinde yer alan bir fotoğrafı ve Kadın Meclisi’nin hazırladığı ürünlerin bulunduğu hediye sepetini armağan etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de konuklarına Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinin hazırladığı ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik kitap serisini armağan etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.