Başkan Ergün, Şehitlerimizi Andı Babalar Günü’nü Kutladı - Haberler - Cengiz ERGÜN
14.06.2022 19:38

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde gündeme ilişkin değerlendirmede bulunarak, sınırlarımızda ve sınır ötesinden terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle andı.

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesinde gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Pençe-Kilit, Zeytin Dalı ve Pençe-Kaplan harekat bölgeleri ve ülkemizin doğusunda bölücü terör örgütünün alçakça saldırıları sonucu omuz omuza şehadete yürüyen kahraman evlatlarımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Kurban Bayramı’nı Kutladı

Konuşmasında Babalar Günü’nü ve Kurban Bayramı’nı da kutlayan Başkan Ergün, “Bu Pazar, Allah nasip ederse Babalar Günü’nü kutlayacağız. Bu vesileyle başta şehit babalarımız olmak üzere siz değerli meclis üyelerimizin, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü şimdiden kutluyorum. Ebediyete uğurladığımız kıymetli babalarımıza da yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Önümüzdeki ay da mübarek Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz. Ben, şimdiden hepinizin bayramını kutluyor; Kurban Bayramımızın, ülkemize, milletimize ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.