Başkan Ergün’den Başkan Selçuk’a Ziyaret - Haberler - Cengiz ERGÜN
01.07.2022 14:42

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçeye düzenlediği program kapsamında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün ilçedeki çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Vatandaş, esnaf ve muhtar buluşması ile üzüm üreticilerine sepet dağıtımı için Sarıgöl ilçesine giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe temasları kapsamında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u da makamında ziyaret etti. Belediye girişinde kendisini çiçekle karşılayan personellerle selamlaşan Başkan Ergün, hizmet binasındaki çalışanlara kolaylıklar diledi. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Selçuk’a 'Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa' isimli 4 ciltlik kitap serisini ve fincan takımını hediye ederken; Başkan Selçuk da içerisinde Sarıgöl'e özgü ürünlerin yer aldığı hediye sepetini takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Sarıgöl Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan hizmetlerin görüşüldüğü ziyaretin ardından Başkan Ergün, Cumhur İttifakı’nın temsilcileri ve meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuklara Top ve Kırtasiye Malzemesi Armağan Etti

Ziyaret sonunda Cuma namazı için Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte Dış Kahveler Camii’ne geçti. Cuma namazı sonrasında vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, çocuklara da top ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Başkan Ergün, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Sarıgöllülere teşekkür etti.

MHP Manisa Büyükşehir Bel. Bşk. CENGİZ ERGÜN
ZİYARETÇİ DEFTERİ
SERKAN BOZKURT
İZMİR
Bu sevda bitmez gönlümüz hesap birlikte
15.03.2024 16:44:25
Hıdır E.
MANİSA/ŞEHZADELER
benden tam destek sayın başkanım hayırlı cumalar
15.03.2024 14:34:46
Hasan Baki
MANİSA/ALAŞEHİR
yıl 2009 seçim öncesi 2 arkadaşınızla esnaf ziyareti yapıyordunuz. sevgi yolunda bizim dük...
30.06.2022 11:25:16
Copyright © 2018 Cengiz ERGÜN. All rights reserved.